Search

 

Tongelsbos

In onze school
Hebben we een doel
Werken we op maat
Bieden we een krachtige leeromgeving
Mogen we fouten maken
Geven we nieuwe kansen
Tonen we respect voor iedereen
Zijn we christelijk geïnspireerd
Leven we samen
Voelen we ons goed
Kunnen we buiten-gewoon groeien


Published on dinsdag 28 april 2020

Heropstart van de Scholen

Beste ouders
Beste leerlingen 

Er is de laatste dagen in het nieuws en op de sociale media enorm veel belangstelling geweest voor de aangekondigde heropstart van de scholen vanaf 15 mei.

Deze heropstart roept bij jullie wellicht heel wat vragen en zelfs bezorgdheden op. Op dit moment zijn wij als schoolteam samen met de interne preventieadviseur en het schoolbestuur alle noodzakelijke procedures en draaiboeken aan het voorbereiden om maximaal in te zetten op de gezondheid en de veiligheid van iedereen op onze school.

Wij zijn alvast gestart met de eerste voorbereidingen van de heropstart. De nodige beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, ontsmettingsproducten, … zijn reeds besteld. De grote lijnen van de te volgen procedures zijn uitgezet.

Voor de concrete uitwerking moeten we nog wachten op verdere richtlijnen en verduidelijking door de overheid. Zo gauw wij over de volledige informatie beschikken, werken we ons plan verder uit en brengen we jullie op de hoogte.

Heb je nog vragen of bezorgdheden neem dan gerust contact met de school. Dit kan via een bericht op Smartschool of telefonisch op 014/53 81 81.
 

 

 

Comments (0)Number of views (303)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Copyright 2020 by DNN corp Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top